Hidraulika Kurelja
tel +385 49 587 900

O nama

Hidraulika Kurelja d.o.o. osnovana je 1993. godine, a od 1995. djeluje kao društvo s ograničenom odgovornošću. Bavi se proizvodnjom i servisiranjem hidrauličnih konstrukcija i opreme. Prvotna je djelatnost bila servisiranje, a s vremenom je razvijen vlastiti proizvodni program hidraulične opreme, posebno nadogradnji na vozila.

Sjedište je u Donjoj Stubici, 30 km od Zagreba. Hidraulika Kurelja d.o.o. trenutno zapošljava 120 ljudi u vlastitom novoizgrađenom prostoru na 6.500 m². Poslovnica djeluje u Zagrebu. Putem zastupstva u Beogradu i proizvodnih pogona u Kragujevcu "HK Proleter", prisutni smo na tržištu Srbije i Crne Gore. Zastupstvo u Sarajevu "Hidraulika Kurelja d.o.o. Sarajevo" pokriva tržište u Bosni i Hercegovini.

Da bi se zadovoljile potrebe tržišta, naš odjel razvoja i konstrukcije stvorio je široki program proizvoda, koji služe za rad u elektroprivredi, gradnji i održavanju cesta, željeznici, vodoprivredi, šumarstvu, naftnoj industriji i prijevozu.

Hidraulika Kurelja d.o.o. na hrvatskom je tržištu zastupnik za sljedeće brandove iz CARGOTEC grupe: HIAB, Jonsered, Loglift, Multilift i Moffett.

Tvrtka se razvija i stalno podiže svoje standarde. Certifikat ISO 9001:2015 kao i CE certifikat svjedoče da je naš proizvodni proces u skladu s međunarodnim normama u metalnoj industriji.

Uz veliki udio na domaćem tržištu, zadnjih nekoliko godina povećali smo i izvoz, uglavnom u Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Srbiju i Crnu Goru. Naši su prioriteti kvaliteta proizvoda i usluga kao i zadovoljstvo kupaca.

MISIJA
Razvijati i održavati poslovne odnose s domaćim i stranim partnerima na području uređaja za rad na visinama, nadogradnji na vozila te kompletne hidraulične i elektro opreme za pripadajuće proizvode.
Najveća vrijednost tvrtke su zaposlenici, znanje te bogata proizvodna tradicija koja se razvila kroz niz zahtjevnih projekata unatrag zadnjih 25 godina. Transparentan odnos s poslovnim partnerima, inovativnost i snažna društvena odgovornost temelj su za povjerenje u uspješnu provedbu svih poslova.
Misijom su određeni temelji koji usmjeravaju ukupan i potreban napor zaposlenih u ostvarivanju svih planova potrebnih za uspješan rad i razvoj organizacije.

VIZIJA
Vizija Hidraulika Kurelja je utemeljena na dugoročnoj politici i ciljevima u razvoju učinkovitosti i racionalnosti ostvarivanja MISIJE.
Hidraulika Kurelja pozicionirana kao vodeća tvrtka na hrvatskom i regionalnom tržištu na području nadogradnji na vozila i specijalnih konstrukcija za rad na visinama.
Cjelokupan rast i razvoj kompanije kroz jačanje „strateških“ proizvoda te učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima s ciljem osiguranja i zadržavanja kvalitete i pouzdanosti proizvoda.
Kontinuirano ulaganje i razvoj s ciljem jačanja pozicije na stranim tržištima, a sve na osnovi dokazane dugogodišnje tradicije, inovativnosti i pouzdanosti koju je tvrtka izgradila na domaćem tržištu.

Izgradnja fotonaponske elektrane

Objavljeno 347,45 KB

Jačanje konkurentnosti tvrtke HK

Objavljeno 485,17 KB

Politika kvalitete 2018

Objavljeno 112,15 KB